Lasagne a la bolonyesa amb carxofes i patates

Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Elaboració

Rentar les carxofes, tallar-les a rodanxes fines i daurar durant uns minuts en una paella amb oli.
Tallar les patates en daus i escaldar durant dos minuts en aigua amb sal.
Preparar la salsa beixamel fonent la mantega en una paella, afegint la farina i abocant la llet calenta. Barrejar bé per evitar que es formin grumolls. Salar, afegir una mica de nou moscada, portar a ebullició i coure durant alguns minuts.
Untar una font per forn i abocar en el fons una capa de salsa beixamel i una capa de ragoût alla Bolognese. Afegir les carxofes i les patates, col · locar dues plaques de lasanya i seguir aquest procediment fins a completar cinc capes, alternant salsa i fulles.
Empolvorar amb formatge Parmigiano Reggiano ratllat i coure al forn a 200 º C durant 20 minuts.

Notes

Recreació de la tradicional recepta de Romanya, on es combina el ragú a la bolonyesa amb les notes lleugerament amargues de les carxofes i la dolçor de la patata.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se