Fruites per la Diada
Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 12 cireres vermelles confitades, tallades en dues meitats
- Un meló de pell de gripau
- Mitja síndria
Utensilis
Un estri per fer boles, de mida mitjana
Un estri per fer boles, de mida gran
Elaboració
Primer de tot, agafem l'estri de fer boles de mida gran, i fem 27 boles, de síndria.
Seguidament, amb l'estri de mida mitjana, fem 34 boles de meló.
Tot seguit, passem a muntar el plat, (un plat, és per a dues persones).
Anem fent línies de: meló, síndria, i així fins aconseguir fer la figura de les quatre barres. Per acabar el plat, posem les cireres, tot bordejant el plat, i ja el tindrem llest per celebrar la Diada Nacional de Catalunya.
Notes
Aquestes postres, són molt adients, per cel-lebrar les diades més destacades del nostre païs : Sant Jordi, la Diada Naional de Catalunya, la mare de Deu de Montserrat, i totes les diades dels pobles de la nostra terra.
Comparteix aquesta recepta: