Saltegat de porros, pedrers d'ànec confitats, i trompetes de la mort

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

En una paella amb oli d'oliva, posem a fregir, els porros, amb oli d'oliva, i un polsim de sal. Quan són mig fregits, afegim les trompetes de la mort, i quan tot el conjunt és cuit, afegim els pedrers d'ànec tallats a rodelles petites.
Corregim de sal, i ho deixem coure tot plegat, uns cinc minuts més, i ja ho podrem treure a taula, amb la companyia d'un bon pa de pagès.

40min

Notes

Les trompetes de la mort, són uns bolets que tant els podem trobar en temporada de bolets, com tot l'any en la seva variant de secs.A Reus, en el mercat Central, hi ha una parada de bolets, regentada, per en Pere Margalef, que és un veritable expert, en el món de la Micologia, i tot l'any, podem trobar bolets, tant frescos, quan és la temporada, com en la seva versió de secs, durant bona part de l'any.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se