Patates farcides de bacallà

Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

5 racions

Elaboració

Renteu les patates i poseu-les senceres a coure al forn, sense pelar-les.
Un cop cuites, peleu-les, talleu-les per la meitat i buideu-les en forma de barqueta amb cura de no trencar-les; jo empro l'estri de buidar el cor a les pomes. Poseu dins d'un plat la polpa de patata que us ha sobrat, afegiu-hi la cullerada de mantega, i xafeu-la amb una forquilla. Reserveu.
Sofregiu la ceba tendra i els alls tot ben picoladet. Quan el sofregit hagi enrossit, tireu-hi la copeta de vi i espereu que s'hagi evaporat l'alcohol abans d'abocar-hi el bacallà ben escorregut i esmicolat. Deixeu coure el conjunt pocs minuts i afegiu-hi la crema de llet, el xic de pebre i la polpa de patata xafada. Remeneu i, quan comenci novament la cocció, deixeu que faci xup-xup uns instants i ja podeu apagar el foc.
Farciu les barquetes de patata, poseu-hi formatge ratllat al damunt i gratineu-les al forn.

Notes

Pel meu gust no cal afegir sal perquè amb la que desprèn el bacallà ja és suficient.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se