Tortiglioni amb pollastre i pebrot

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:

Ingredients

4 racions

Elaboració

En una cassola, daurar el pit de pollastre tallat a daus amb una cullerada d'oli.
Daurar per separat la ceba amb dues cullerades d'oli, incorporar els pebrots tallats a trossets i el tomàquet a dauets.
Salpebrar.
Coure els Tortiglioni en abundant aigua amb sal, escorreu quan estiguin al dente i condimentar amb els pebrots i el pollastre.
En aquest tipus de plat es pot afegir 100 g de nata fresca: una excel • lent aglutinador dels ingredients, que farà que la salsa sigui més cremosa i acolorida.

Notes

Una recepta dolça i acolorida combinada amb un format de pasta que agrada especialment als nens, fan d'aquesta recepta un primer plat ideal per als més petits.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se