Tortiglioni amb pollastre i pebrot

Ingredients

  • 500 grams de Tortiglioni
  • 300 grams de tomàquets en raïm
  • 300 grams de pit de pollastre
  • 150 grams de pebrots grocs
  • 150 grams de pebrots vermells
  • 60 grams de ceba picada fina
  • 3 cullerades d'Oli d'Oliva Verge Extra
  • Sal i pebre

4 racions

Elaboració

En una cassola, daurar el pit de pollastre tallat a daus amb una cullerada d'oli.
Daurar per separat la ceba amb dues cullerades d'oli, incorporar els pebrots tallats a trossets i el tomàquet a dauets.
Salpebrar.
Coure els Tortiglioni en abundant aigua amb sal, escorreu quan estiguin al dente i condimentar amb els pebrots i el pollastre.
En aquest tipus de plat es pot afegir 100 g de nata fresca: una excel • lent aglutinador dels ingredients, que farà que la salsa sigui més cremosa i acolorida.

Notes

Una recepta dolça i acolorida combinada amb un format de pasta que agrada especialment als nens, fan d'aquesta recepta un primer plat ideal per als més petits.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

947 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: