Trinxat de crestats

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Utensilis

Una olla, una escorredora, un bol i un ganivet de cuina petit.

Elaboració

Posem els crestats al foc amb una olla amb aigua i la resta de ingredients . Ho fem bullir uns minuts fins que veiem que la clova els agafa color . Un cop això , retirem els crestats de la olla i els deixem refredar. Un cop refredats , els retirem la clova i en reservem tota la carn . Ho posem en un bol i estarà a punt de servir . Si ho preferim podem acompanyar amb un enciam o escarola , inclús amb una maionesa o salsa rosa.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se