Goulash

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

Primer, escalfem la mantega fins que es fongui i afegim la carn tallada a trossos. La daurem a foc fort i la reservem en una font perquè deixi anar el suc.
Tallem la ceba en juliana i la incorporem a la mateixa olla on hem segellat la carn.
En un morter piquem les dents d'all amb una mica de sal gruixuda i una culleradeta de comí i l'afegim a la ceba fins que estigui daurada.
Piquem el tomàquet i el pebrot.
Afegim la carn a la cassola. Incorporem mitja cullerada de pebre vermell picant i una cullerada de pebre vermell dolç. Barregem bé amb cura que no es cremi el pebre vermell.
Afegim 2 cullerades soperes de farina.
Cuinem a foc mitjà uns minuts.
Cobrim la carn amb aigua. Afegim el tomàquet i el pebrot i el suc que va deixar anar la carn. Tapem l'olla i deixem coure a foc mitjà 1 hora i mitja i posem a punt de sal.
Pelem i tallem les patates i les pastanagues a daus. Les afegim al guisat juntament amb el julivert picat.
Deixem coure el guisat altra mitja hora.
Retirem del foc i afegim la nata agra.
Servim ben calent.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se