Goulash

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

  • 800 g de carn de vaca
  • 1 pebrot verd
  • 3 pastanagues
  • 1 tomàquet
  • 4 patates
  • 1 ceba
  • 3 grans d'all
  • 50 g de julivert
  • 100 g de llard de porc
  • 40 g de farina
  • Sal fina
  • Sal grossa
  • 4 g de pebre vermell picant
  • 10 g de pebre vermell dolç
  • 4 g de comins
  • 50 g de nata agra

4 racions

Elaboració

Primer, escalfem la mantega fins que es fongui i afegim la carn tallada a trossos. La daurem a foc fort i la reservem en una font perquè deixi anar el suc.
Tallem la ceba en juliana i la incorporem a la mateixa olla on hem segellat la carn.
En un morter piquem les dents d'all amb una mica de sal gruixuda i una culleradeta de comí i l'afegim a la ceba fins que estigui daurada.
Piquem el tomàquet i el pebrot.
Afegim la carn a la cassola. Incorporem mitja cullerada de pebre vermell picant i una cullerada de pebre vermell dolç. Barregem bé amb cura que no es cremi el pebre vermell.
Afegim 2 cullerades soperes de farina.
Cuinem a foc mitjà uns minuts.
Cobrim la carn amb aigua. Afegim el tomàquet i el pebrot i el suc que va deixar anar la carn. Tapem l'olla i deixem coure a foc mitjà 1 hora i mitja i posem a punt de sal.
Pelem i tallem les patates i les pastanagues a daus. Les afegim al guisat juntament amb el julivert picat.
Deixem coure el guisat altra mitja hora.
Retirem del foc i afegim la nata agra.
Servim ben calent.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2146 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Quim Lleonart diu:
Amic Joan, et felicito per aquesta recepta, de la cuina internacional, i aprofito per fer-te una pregunta,¿ ja has tingut temps de llegir " el rebost d'en Quim?.
Ja hem diràs que t'ha semblat. Una abraçada. Quim.
Joan Corminas diu:
Amic Quim
Ja et vaix escriure, fa temps, referinme al teu magnífic llibre "El rebost d'en Quim", en el qual et comentava que trobava molt amè l'apartat de "consells als lectors". Des de llavors ja he provat diferents receptes de la cuina catalana del teu llibre, el proper divendres faré una escapada a Barcelona per seguir una ruta per Andalusia, durant la meva estada ja et trucare un dia per telèfon i si puc faré una escapada a Reus. T'envio una forta abraçada
Joan.c

Afegir comentari
 

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: