Calamars a la romana

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya,Madrid,Andalusia
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Tallar el tub de calamar a rodanxes. Que no siguin ni fines ni molt grosses, (aproximadament que tinguin 1 centímetre de gruix).
En un bol, bats els ous i li afegeixes una mica de sal, dues cullerades soperes de farina i una culleradeta de llevat. Introdueixes les anelles al bol i mescles tots els ingredients.
En una paella amb abundant oli calent, fregeixes les anelles poc a poc que quedin soltes, fins que agafin color i estiguin daurades.
Després, les escorres en un plat amb paper de cuina absorbent. I finalment es serveixen en un plat amb una rodanxa de llimona o maionesa.

Consell:

Recorda de fregir les anelles amb l'oli molt calent perquè no absorbeixin tant oli.

20min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se