Calamars a la romana

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya,Madrid,Andalusia
Dieta: hipocalòrica
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 Calamars nets
  • 2 Ous
  • 2 Cullerades de farina
  • Una culleradeta de llevat
  • Oli de gira-sol o de fregir
  • Sal

4 racions

Elaboració

Tallar el tub de calamar a rodanxes. Que no siguin ni fines ni molt grosses, (aproximadament que tinguin 1 centímetre de gruix).
En un bol, bats els ous i li afegeixes una mica de sal, dues cullerades soperes de farina i una culleradeta de llevat. Introdueixes les anelles al bol i mescles tots els ingredients.
En una paella amb abundant oli calent, fregeixes les anelles poc a poc que quedin soltes, fins que agafin color i estiguin daurades.
Després, les escorres en un plat amb paper de cuina absorbent. I finalment es serveixen en un plat amb una rodanxa de llimona o maionesa.

Consell:

Recorda de fregir les anelles amb l'oli molt calent perquè no absorbeixin tant oli.

20min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1235 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: