Sèpia estofada amb bolets

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Talleu les sèpies a daus mitjanets.
En una cassola amb oli, daureu les cebes picades a foc lent. Afegiu-hi les sèpies, deixeu-ho ciure uns 15 minuts.
Poseu-hi els alls i el julivert picats, després els tomàquets pelats i picats i els pèsols.
Regueu-ho amb el vi negre. Deixeu-ho evaporar i després poseu-hi els bolets.
Deixeu-ho coure uns 15 minuts més i finalment poseu-hi la picada feta en el morter i diluïda amb una mica de suc del guisat.
Serviu-ho en la mateixa cassola si es de fang.

45min

Notes

S'hi hi poseu la tinta, poseu-la abans dels bolets


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se