Sèpia estofada amb bolets
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Estofat
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 1 Kg de sèpies
- 1 bossa de tinta (opcional)
- 1 llauna de rovellons
- 2 cebes
- 3 tomàquets madurs
- 2 grans d'all
- 100 ml de vi negre
- 12 ametlles torrades
- 150 g de pèsols
- Oli, sal i julivert
4 racions
Elaboració
Talleu les sèpies a daus mitjanets.
En una cassola amb oli, daureu les cebes picades a foc lent. Afegiu-hi les sèpies, deixeu-ho ciure uns 15 minuts.
Poseu-hi els alls i el julivert picats, després els tomàquets pelats i picats i els pèsols.
Regueu-ho amb el vi negre. Deixeu-ho evaporar i després poseu-hi els bolets.
Deixeu-ho coure uns 15 minuts més i finalment poseu-hi la picada feta en el morter i diluïda amb una mica de suc del guisat.
Serviu-ho en la mateixa cassola si es de fang.
45min
Notes
S'hi hi poseu la tinta, poseu-la abans dels bolets
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4222 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.