Sèpia estofada amb bolets

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Kg de sèpies
  • 1 bossa de tinta (opcional)
  • 1 llauna de rovellons
  • 2 cebes
  • 3 tomàquets madurs
  • 2 grans d'all
  • 100 ml de vi negre
  • 12 ametlles torrades
  • 150 g de pèsols
  • Oli, sal i julivert

4 racions

Elaboració

Talleu les sèpies a daus mitjanets.
En una cassola amb oli, daureu les cebes picades a foc lent. Afegiu-hi les sèpies, deixeu-ho ciure uns 15 minuts.
Poseu-hi els alls i el julivert picats, després els tomàquets pelats i picats i els pèsols.
Regueu-ho amb el vi negre. Deixeu-ho evaporar i després poseu-hi els bolets.
Deixeu-ho coure uns 15 minuts més i finalment poseu-hi la picada feta en el morter i diluïda amb una mica de suc del guisat.
Serviu-ho en la mateixa cassola si es de fang.

45min

Notes

S'hi hi poseu la tinta, poseu-la abans dels bolets


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3550 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: