Mandonguilles de patata amb gambes
Categoria:
Estació:
Ingredients
- 1 paquet de puré de patates
- 16 cues de gambes
- 250 ml d'aigua
- 250 ml de llet
- 75 g de festucs picats
- 1 ou
- Q gra d'all i julivert
- Harina, oli i sal
- Pebre i nou moscada
Elaboració
Peleu les cues de les gambes i fregiu-les lleugerament en una paella amb una cullerad d'oli. Una vegada fredes trossegeu-les.
Prepareu el puré de patates amb l'aigua i la llet calentes, salpebreu-ho i poseu-hi nou moscada.
Una vegada fet el puré, afegiu-hi les gambes, els festucs, l'all i el julivert picats.
Feu unes boletes peqtites, passeu-les per farina i ou batut i seguidament fregiu.les en una paella amb abundant oli i calent.
Una vegada daurades, poseu-les damunt de paper de cuina.
Serviu-les ràpidament perquè estiguin cruixents
Notes
Aquestes mandonguilles les poseu servir com aperitiu o amb un sofregit
Comparteix aquesta recepta: