Mandonguilles de patata amb gambes

Ingredients

  • 1 paquet de puré de patates
  • 16 cues de gambes
  • 250 ml d'aigua
  • 250 ml de llet
  • 75 g de festucs picats
  • 1 ou
  • Q gra d'all i julivert
  • Harina, oli i sal
  • Pebre i nou moscada

6 racions

Elaboració

Peleu les cues de les gambes i fregiu-les lleugerament en una paella amb una cullerad d'oli. Una vegada fredes trossegeu-les.
Prepareu el puré de patates amb l'aigua i la llet calentes, salpebreu-ho i poseu-hi nou moscada.
Una vegada fet el puré, afegiu-hi les gambes, els festucs, l'all i el julivert picats.
Feu unes boletes peqtites, passeu-les per farina i ou batut i seguidament fregiu.les en una paella amb abundant oli i calent.
Una vegada daurades, poseu-les damunt de paper de cuina.
Serviu-les ràpidament perquè estiguin cruixents

1h

Notes

Aquestes mandonguilles les poseu servir com aperitiu o amb un sofregit


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

629 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: