Anxoves amb allioli

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Per fer l'allioli:

2 racions

Utensilis

Una paella, unes pinces de cuina,paper absorbent i una escorredora.

Elaboració

Primer de tot traiem el cap i la tripa de l'anxova i la rentem lleugerament i l'escorrem.
Mentre s'escorre l'anxova, preparem un allioli amb els ingredients abans descrits.
Un cop fet això, posem una paella al foc amb un raig d'oli d'oliva.
Passem l'anxova per farina i con l'oli sigui ben roent, la fregim i la passem a escórrer en un paper absorbent.
Preparem un plat amb una mica d'allioli al fons i posem l'anxova a sobre i acompanyem si volem amb un tall de llimona per ruixar l'anxova.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se