Crema de poma i porros

Categoria:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

4 racions

Elaboració

Posem a la cassola una mica d'oli i hi sofregirem els porros tallats a trocets havent-los netejat previament.
Mentre el sofregeixen els porros pelarem les pomes i les tallem a troços, un cop el porro ja esta tovet hi afegim les pomes, la sal, el prebre i el polsim de canyella, un cop remenat i integrats tots els ingredients, hi afegim aigua fins a cobrir-ho i deixem coure fins que veiem que les pomes ja estan tovetes.
Un cop tot cuit ho passem pel "turmix" i ja està apunt de servir.

Notes

Aquesta crema tant es pot menjar calenta com freda.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se