Crema de poma i porros
Categoria:
Sopes i cremes
Dieta: baixa en greixos
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 4 pomes golden
- 4 porros
- Sal
- Pebre
- Aigua
- Oli
- Polsim de canyella
4 racions
Elaboració
Posem a la cassola una mica d'oli i hi sofregirem els porros tallats a trocets havent-los netejat previament.
Mentre el sofregeixen els porros pelarem les pomes i les tallem a troços, un cop el porro ja esta tovet hi afegim les pomes, la sal, el prebre i el polsim de canyella, un cop remenat i integrats tots els ingredients, hi afegim aigua fins a cobrir-ho i deixem coure fins que veiem que les pomes ja estan tovetes.
Un cop tot cuit ho passem pel "turmix" i ja està apunt de servir.
Notes
Aquesta crema tant es pot menjar calenta com freda.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4945 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Hola Pilar, He fet la coca i no he aconseguit fer la bola que dius a la recepta, la pasta m'ha quedat com un xiclet....m'ha...
Milagros.... quina quantitat de nous hi posem??? Ha d'estar bonísssim!!!!
Ostres Quim....no ho sabia!!!.... en prenc nota. A veure si ens veiem per Reus, hi seré la segona quinzena d'agost........
Quim, podries explicar-me quina funció tenen els fulls de paper de diari??? Gràcies i bones vacances!!!!
Aquest cap de setmana vaig estar a Reus i en caig comprar una a la pastisseria Pedreny.....sóc de Barcelona i no l'havia...