Crema de poma i porros

Ingredients

  • 4 pomes golden
  • 4 porros
  • Sal
  • Pebre
  • Aigua
  • Oli
  • Polsim de canyella

4 racions

Elaboració

Posem a la cassola una mica d'oli i hi sofregirem els porros tallats a trocets havent-los netejat previament.
Mentre el sofregeixen els porros pelarem les pomes i les tallem a troços, un cop el porro ja esta tovet hi afegim les pomes, la sal, el prebre i el polsim de canyella, un cop remenat i integrats tots els ingredients, hi afegim aigua fins a cobrir-ho i deixem coure fins que veiem que les pomes ja estan tovetes.
Un cop tot cuit ho passem pel "turmix" i ja està apunt de servir.

Notes

Aquesta crema tant es pot menjar calenta com freda.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

9333 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: