Pollastre amb iogurt i cervesa

Ingredients

  • Un pollastre tallat a octaus
  • Un iogurt natural
  • 3 cebes grosses de figueres
  • 1 llauna de cervesa
  • Farina
  • Oli
  • Sal i prebre

Elaboració

Un cop net el pollastre el salpabrem i l'enfarinem
Seguidament en una cassola on el cuinarem hi posem oli just per enrossir el pollastre enfarinat per tal que agafi color.
Una vegada ja està daurat el pollastre el posem a la cassola juntament amb les cebes maltallades.
Ho remenem tot i passats 5 o 10 minuts hi afegim la llauna de cervesa i deixem que vagi fent xup xup lentament amb la cassola tapada un com haguem deixat que s'evapori l'alcohol de la cervesa.
Pasada 1/2 horeta hi afegim el iogurt i ho remenem per tal d'incorporar-lo a la salsa, ho deixem coure 5 o 10 minuts més i ja està apunt per sucar-hi pa!!!!


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2430 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de juny:

Fideuà de gambes i calamars
Fideuà de gambes i calamars
Arrossos i pastes
Coca de sant Joan
Coca de sant Joan
Postres i dolços Coca
Gaspatxo de síndria
Gaspatxo de síndria
Sopes i cremes
Gelatina de taronja amb stevia
Gelatina de taronja amb stevia
Postres i dolços
Patates Hasselback
Patates Hasselback
Llegums i verdures Rostit

Veure receptes de juny i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: