Daus de salmó amb sèsam

Ingredients

  • Suprema de salmó fresc (jo la compro al Mercadona, les tenen ja preparades a la secció del peix, miró que sigui una suprema una mica gruixuda)
  • Salsa tamari o de soja
  • Pebre
  • Llavors de sèsam torrat

Elaboració

Treiem la pell del salmó i un cop net el tallem a daus i seguidament els posem en un recipient a marinar amb la salsa de soja o tamari i un polsim de pebre, està bé fer-ho una horeta abans de cuinar-ho.
Un cop ja marinat arrebossarem els daus de salmó amb el sèsam i els anirem posant a la safata del forn, sobre paper adapte per forn.
La salsa de marinar el salmó la repartirem per sobre els daus arrebossats i ho posarem al
forn, que haurem calentat previament, durant uns 15-20 minuts.

Notes

Està bé acompanyar-ho amb una salsa tàrtara, maionesa....


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4249 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: