Crema de carbassa a la canyella

Ingredients

  • 1 porro
  • 1 carbassa mitjana, jo faig servir les que tenen forma de pera.
  • 1 patata mitjana
  • Sal
  • Aigua
  • Pebre
  • Canyella en pols
  • Nou moscada ratllada
  • Oli d'oliva

Elaboració

Posarem a la cassola l'oli d'oliva per tal de daurar el porro tallat a trossets.
Quan el porro ja està daurat, hi posem la carbassa pelada i tallada a daus juntament amb la patata també tallada a trossets.
Ho remenem tot i hi posem la canyella (una culleradeta de postres) i el polsim de nou moscada la sal i el polsim de pebre, al gust.
Un cop ho tenim tot remenat, hi afegit l'aigua que prèviament haurem escalfat, just que cobreixi tots els ingredients.
Ho deixem bullir fins que veiem que tant la carbassa com la patata estan cuites.
Ho triturem tot amb el "minipimer" i ja està apunt per menjar. Si ha quedat massa espessa la podem aclarir amb aigua.

Notes

Per decorar el plat jo hi poso per sobre un raig de vinagre balsàmic de mòdena i unes quantes llavors de sèsam torrat.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2006 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de març:

Bacallà a la llauna
Bacallà a la llauna
Peixos i mariscos
Arròs negre
Arròs negre
Arrossos i pastes
Sípia guisada amb pèsols
Sípia guisada amb pèsols
Peixos i mariscos Guisat
Crema de Sant Josep
Crema de Sant Josep
Postres i dolços
Coca de Sant Josep
Coca de Sant Josep
Postres i dolços Coca
Tortell de Sant Josep
Tortell de Sant Josep
Postres i dolços Pastís
Bunyols de borratja i pernil
Bunyols de borratja i pernil
Llegums i verdures Bunyols

Veure receptes de març i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: