Llibrets de llom
Categoria:
Carns
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Llom, tallat per fer llibrets
- Mostassa (la que més us agradi, jo utilitzo la de granet)
- Formatge idiazabal
- Olives farcides d'anxoves
- Pebrot vermell escalivat o del piquillo
- Ou
- Pa ratllat
- Oli
- Sal
- Escuradents
Elaboració
Agafarem cada llibret de llom i l'obrirem per tal d'untar les dues cares (interiors) de mosstassa.
Seguidament tallarem el formatge i el posarem d'amunt d'una de les cares del llibret, després hi posem les olives tallades a rodanxes fines i finalment un parell de tires de pebrot.
Un cop fet això, tancarem el llibret, intentant que no surti res per les vores i ho lligarem amb un escuradents o dos, si fes falta.
Arrebossarem cada llibret passant-lo primer per ou i després pel pa ratllat i els fregirem a la paella amb l'oli ben calent.
Tan bons són freds com calents......Bon profit!!!!!!!
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3079 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.