Pastís de matò

Ingredients

  • 500 grs. de matò
  • 2 iogurts
  • 4 ous separats rovells i clares
  • 150 grs. de farina
  • 125 grs. de sucre
  • Unes gotes d'essència de vainilla

Elaboració

Prescalfeu el forn a 210 graus. En un bol bateu el matò, els iogurts, la farina, 3 rovells d'ou, el sucre i l'essència de vainilla, que quedi ben amalgamat. Separeu un rovell i munteu les 4 clares a punt de neu fort. Incorporen-les a la preparació anterior amb compte. Aboqueu-ho tot en un motlle untat amb mantega. Passeu el rovell que teniu reservat per la superfície amb un pinsell. Enforneu 30 minuts.

45min

Notes

Emposseu-lo per sobre amb sucre quan encara sigui tebi.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2909 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: