Llom amb llet i ametlles

Ingredients

  • Llom de porc sencer
  • Ceba de figueres
  • Llet
  • Ametlles
  • Sal
  • Pebre
  • Oli

Elaboració

Posem oli a la cassola per enrossir el llom que previament haurem salat i empebrat.
Un cop ja el tenim enrossit afegim a la cassola, sense treure el llom, la ceba mal tallada a troços i també la salem.
Abaixem el foc i tapem la cassola per tal que es vagi coent a poc a poc.
Si veiem que la ceba es comença a coure massa, i corre el perill de cremar-se, la retirem de la cassola i deixarem que el llom s'acabi de coure.
La ceba la posarem en el vas del "minipimer" on hi afegirem les ametlles i la llet anat-la incorporant a poc a poc fins que un cop triturat ens quedi la salsa a la textura que ens agradi.
Un cop tenim el llom cuit, el tallarem i l'afegirem a la salsa.

Notes

Aquest plat es pot acompanyar amb un arròs basmati, amb cuscús... etc....


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5090 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Marina Roca Campalans diu:
Tinc una pregunta, agrairia una mica d' orientació per el.laborar la salsa en termes de quantia, quima relació llet, atmelles? La recepta sembla molt fàcil i bona!
Mireia Mateu diu:
Hola Marina, a veure, tot depèn de la quantitat de llom que vulguis fer, i lo espessa que t'agradi la salsa, jo en principi hi posaria unes 20/25 ametlles i mig got de llet i aniria incorporant més llet a mesura que la necessitis.
Espero haver-te ajudat!!!!

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: