Amanida tèbia de favetes i gules de poca feina

Ingredients

  • 400 gr de favetes que comprem al mercat ja cuites
  • 2 llaunes de gules
  • Brots tendres d’ enciam o escarola o ruca,..
  • Oli d’oliva
  • Sal i pebre negra.

4 racions

Elaboració

En una cassola de fanc hi posem una mica d’oli i quant està calent i saltejem les favetes cuites uns 5 minuts.
A continuació hi afegim les gules i l’enciam. Ho ramenem tot molt bé i ho deixem 2 minuts amb el foc mig/alt.
Retirem i emplatem

10min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2952 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de març:

Bacallà a la llauna
Bacallà a la llauna
Peixos i mariscos
Arròs negre
Arròs negre
Arrossos i pastes
Sípia guisada amb pèsols
Sípia guisada amb pèsols
Peixos i mariscos Guisat
Crema de Sant Josep
Crema de Sant Josep
Postres i dolços
Coca de Sant Josep
Coca de Sant Josep
Postres i dolços Coca
Tortell de Sant Josep
Tortell de Sant Josep
Postres i dolços Pastís
Bunyols de borratja i pernil
Bunyols de borratja i pernil
Llegums i verdures Bunyols

Veure receptes de març i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: