Amanida tèbia de favetes i gules de poca feina

Ingredients

  • 400 gr de favetes que comprem al mercat ja cuites
  • 2 llaunes de gules
  • Brots tendres d’ enciam o escarola o ruca,..
  • Oli d’oliva
  • Sal i pebre negra.

4 racions

Elaboració

En una cassola de fanc hi posem una mica d’oli i quant està calent i saltejem les favetes cuites uns 5 minuts.
A continuació hi afegim les gules i l’enciam. Ho ramenem tot molt bé i ho deixem 2 minuts amb el foc mig/alt.
Retirem i emplatem

10min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3110 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de desembre:

Canapès de pernil amb kiwi
Canapès de pernil amb kiwi
Amanides i plats freds
Caldo de Nadal
Caldo de Nadal
Sopes i cremes
Galetes de Nadal
Galetes de Nadal
Postres i dolços Galetes
Tarta San Marcos
Tarta San Marcos
Postres i dolços

Veure receptes de desembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: