Tarta tatin
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Pastís
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 3 pomes Golden
- 3 ous
- 150 gr. de sucre
- 30 gr. de mantega
- 4 cullerades soperes rases de farina
- 1 cullereta de llevat
- ½ llimona
Elaboració
Fruita:
Pelar les pomes i tallar-les a trossos no gaire petits. Posar-los en un plat i regar amb el suc de la llimona.
En un motlle del forn, però que també pugui anar al foc, escampar 100 gr. de sucre i la mantega tallada a trossos, posar-hi damunt les pomes i ho posem al foc, deixar desfer la mantega amb el sucre i que vagi coent una mica la poma.
Massa:
En un bol barrejarem els 3 rovells d’ou amb els restants 50 gr. de sucre. Afegir-hi la farina i el llevat i barrejar-ho tot. Posar-hi la pell ratllada de la ½ llimona i finalment afegir les 3 clares d’ou muntades a punt de neu.
Quan es vegi la fruita caramelitzada retirar-la del foc i posar-hi a poc a poc pel damunt la massa que s’ha preparat. Intentarem, abans de posar la massa, posar les pomes de manera que cobreixin tota la base del motlle.
Ja ho podem posar al forn durant 20 minuts a 180º . Treure del motlle quan encara estigui tebi
30min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1119 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Hola Pilar, He fet la coca i no he aconseguit fer la bola que dius a la recepta, la pasta m'ha quedat com un xiclet....m'ha...
Milagros.... quina quantitat de nous hi posem??? Ha d'estar bonísssim!!!!
Ostres Quim....no ho sabia!!!.... en prenc nota. A veure si ens veiem per Reus, hi seré la segona quinzena d'agost........
Quim, podries explicar-me quina funció tenen els fulls de paper de diari??? Gràcies i bones vacances!!!!
Aquest cap de setmana vaig estar a Reus i en caig comprar una a la pastisseria Pedreny.....sóc de Barcelona i no l'havia...