Madalenes de coco
Ingredients
- 3 ous
- 1 iogurt natural sense sucre
- 2 envasos de iogurt de sucre morè (també pot ser el sucre blanc)
- 1 envàs de iogurt de farina integral (si és blanca també va bé, o d'espelta.....)
- 1 envàs de iogurt de coco ratllat
- 1 envàs de iogurt de "maizena"
- 1 envàs de iogurt d'oli de girasol
- 1 sobre de llevat Royal
Elaboració
Posarem en un bol els tres ous i el sucre i ho batrem amb el "minipimer" fins a notar que el sucre ja està dissolt.
Hi anirem afegint tots els ingredients fins a tenir-ho tot batut fent el moviment de d'alt a baix per tal que la massa agafi aire.
Posarem la pasta als motlles de madalenes (ja siguin de paper o de silicona), sense omplir-los massa, ja que al coure augmentarà el volum, i ho posarem al forn a 180ºc fins que punxem la madalena i surti el punxo net.
Notes
Abans d'enfornar-les pots posar-hi un polsim de sucre barrejat amb una mica de canyella en pols per sobre de cada madalena.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
858 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Hola Pilar, He fet la coca i no he aconseguit fer la bola que dius a la recepta, la pasta m'ha quedat com un xiclet....m'ha...
Milagros.... quina quantitat de nous hi posem??? Ha d'estar bonísssim!!!!
Ostres Quim....no ho sabia!!!.... en prenc nota. A veure si ens veiem per Reus, hi seré la segona quinzena d'agost........
Quim, podries explicar-me quina funció tenen els fulls de paper de diari??? Gràcies i bones vacances!!!!
Aquest cap de setmana vaig estar a Reus i en caig comprar una a la pastisseria Pedreny.....sóc de Barcelona i no l'havia...