Calamarsons a la bruta amb ceba confitada

Ingredients

  • 500 grs. de calamars petits amb la seva tinta.
  • 500 grs. de ceba tendra.
  • 250 cl. de vi blanc.
  • Dues cullerades soperes de sucre.
  • Oli d’oliva, sal i pebre.

4 racions

Elaboració

- Sofregim la ceba tallada en juliana a foc suau amb molta paciència (al principi li afegirem sal perquè sui bé).
- A mig fer li afegirem el sucre i remenarem.
- Quan ja comenci a estar rosseta li afegirem els calamarsons tallats per la meitat, amb la seva tinta i taparem la cassola perquè es facin bé.
- Al cap de deu minuts hi afegirem el vi blanc.
- Al cap d’uns 40 minutets els calamarsons ja estarán al punt (dependrà de si són més grans o més petits).

1h 30min


Recepta de cuina de Calamarsons a la bruta amb ceba confitada

Calamarsons a la bruta amb ceba confitada

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3247 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: