Pastis de platano

Ingredients

  • 4 platanos
  • 4 cullerades de sucre
  • 50 grms. de mantega
  • El suc d'una llimona
  • 4 ous
  • 4 cullerades de sucre
  • 5 cullerades de farina
  • 2 cullerades de cacau
  • 2 culleradetes de llevat

4 racions

Elaboració

Pelar els platanos i tallals a rodanxes, els posem a una plata de forn amb paper untat de mantega i damunt els platanos el sucre (4 cullerades)la mantega a daus i unes gotes de suc de llimona.
Courem al forn durant 10 minuts.
Treballem els rovell amb el sucre fins que quedin cremosos, afegim la farina, el cacau i el llevat.
Afegim les clares a punt de neu i posarem damunt de les rodanxes de platano.
Deixem a forn suau uns 15 minuts.
Desmotllem al moment de servir

3min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1981 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de novembre:

Bunyols de bacallà
Bunyols de bacallà
Peixos i mariscos
Castanyes en almívar
Castanyes en almívar
Postres i dolços
Xampinyons farcits
Xampinyons farcits
Llegums i verdures
Panellets
Panellets
Postres i dolços
Cassoleta de calamars farcits
Cassoleta de calamars farcits
Peixos i mariscos

Veure receptes de novembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: