Cassoletes d'espinacs amb tonyina

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 llauna de tonyina en oli
  • 500 grams d`espinacs cuits (poden ser congelats)
  • 2 cullerades d'oli
  • 1 cullerada de mantega
  • 2 cullerades de farina
  • sal i pebre
  • formatge ratllat
  • 50 g de crema de llet

4 racions

Elaboració

Escalfar en una paella la mantega i l'oli, afegir la farina, cuinar uns minuts i incorporar, si es vol, una mica de ceba ratllada.
Afegir els espinacs, la tonyina i la crema.
Cuinar uns minuts, retirar, distribuir en cassoles individuals, escampar el formatge per sobre i portar al forn fins gratinar.
Servir ben calent


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1964 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: