Pa de pessic de vic

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 6 rovells d'ou
  • 100 g de sucre
  • 40 g de farina
  • 100 g de maizena
  • 6 clares d'ou
  • 50 g de sucre
  • Sucre llustre per empolsar

8 racions

Elaboració

Bateu els rovells amb el sucre fins que quedi escumos i faci relleu.
Afegiu-hi les farines a la crema dels ous molt suaument.
Bateu les clares a punt de neu i quasi al final, poseu-hi el sucre (50g), afegiu-les a la pasta d'abans.
Unteu un motlle de 26 cm amb margarina i paper de forn al fons també untat. Poseu-lo per farina i espolseu la que sobri.
Poseu-lo al forn ja calent a 180ºC durant 30 a 35 minuts.
Quan sigui fred, empolseu-lo amb sucre llustre.

1h

Notes

Sempre que feu un pa de pessic o pastís, poseu-hi paper de forn al fons, d'aquesta manera sabrem que no s'anganxa i el podrem treure segur.
Es un pa de pessic per acompanyar amb un café, xocolata etc.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

7770 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: