Amanida de salmo i peres

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 sobre de salmo fumat o marinat
  • 2 peres conference
  • Ansiam
  • Festucs

Salsa:

  • Suc de llimona (al gust)
  • Oli d'oliva
  • Un polsim de pebre
  • Sal
  • Un polsim de canyella amb pols

4 racions

Elaboració

Posem un llit d'ansiam, 1/2 pera per persona tallada a llunes, repartim el salmo a tires i posem els festucs tallats grosserament.
Batem la salsa i la tirem pel damunt

5min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1946 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de desembre:

Canapès de pernil amb kiwi
Canapès de pernil amb kiwi
Amanides i plats freds
Caldo de Nadal
Caldo de Nadal
Sopes i cremes
Galetes de Nadal
Galetes de Nadal
Postres i dolços Galetes
Tarta San Marcos
Tarta San Marcos
Postres i dolços

Veure receptes de desembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: