Pastissets de pastanaga amb formatge

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Per fer 16 pastissets:

  • 140g de farina(1 tassa)
  • 150g de sucre (3/4 tassa)
  • 1 culleradeta de llevat
  • 250g de pastanaga (2 tasses)
  • 200ml/190g (1tassa) d'oli de girasol
  • 2 ous
  • 1 pessic de sal
  • 1 culleradeta de canyella
  • 1 culleradeta de vainilla

per a la cobertura:

  • 100g de mantega
  • 400g de philadelphia (2 tarrines)
  • 1 tassa de sucre glass
  • 2 culleradetes de vainilla

Elaboració

- Per començar hem de pelar i ratllar les pastanagues. Les reservem en un recipient.
- Seguidament hem de mesclar tots els ingredients sòlids: tamisem la farina amb el llevat, la sal i la canyella, això també ho reservem en un altre recipient.
- A continuació batem els ous fins que quedi una massa homogènia i brillant. Després hi afegirem a poc a poc el sucre, batent amb intensitat. Un cop el sucre s'hagi integrat bé a la massa, hi abocarem amb compte, com si féssim maionesa, l'oli i també ho mesclarem tot bé. Per acabar hi posarem la culleradeta de vainilla.
- Quan ja tenim tots els ingredients líquids mesclats, hem d'afegir la mescla sòlida (farina, llevat, etc) sobre la mescla líquida i barrejar bé.
- Finalment, incorporarem la pastanaga ratllada a la mescla resultant i ho mesclarem tot amb cura.
- Per acabar hem de col·locar la massa en motlles de magdalena (omplint només fins la meitat dels papers) i coure-ho al forn, preescalfat a 180º, durant uns 20min o bé fins que estiguin cuits del tot comprovant-ho amb un escuradents.
- Un cop estiguin llestos els haurem de deixar refredar sobre una reixeta i esperar a que refredin. Passat aquest temps se'ls haurà de treure del motlle.
- Seguidament haurem de fer la cobertura de philadelphia. Primer de tot haurem de desfer la mantega fins una textura pomada i la mesclarem bé amb el sucre glass. Quan ho tinguem integrat incorporarem el formatge philadelphia i la vainilla, mourem fins que quedi una massa espesa. Posarem la massa en una màniga pastissera i ho decorarem.
- Ho deixarem refredar a la nevera fins al moment de degustar-ho.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

397 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!