Crema de musclos
Categoria:
Altres
Tipus de plat: Aperitiu
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- Una tarrina de formatge Filadelfia
- 1 llauna de musclos amb escabetx
Elaboració
Es tritura el formatge amb els musclos i la salsa dels musclos amb el "turmix"
5min
Notes
Aquesta salsa/crema es pot menjar amb bastonets de pa "picos", els venen al Mercadona. A la gent li costa endevinar de què està feta.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
748 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Hola Pilar, He fet la coca i no he aconseguit fer la bola que dius a la recepta, la pasta m'ha quedat com un xiclet....m'ha...
Milagros.... quina quantitat de nous hi posem??? Ha d'estar bonísssim!!!!
Ostres Quim....no ho sabia!!!.... en prenc nota. A veure si ens veiem per Reus, hi seré la segona quinzena d'agost........
Quim, podries explicar-me quina funció tenen els fulls de paper de diari??? Gràcies i bones vacances!!!!
Aquest cap de setmana vaig estar a Reus i en caig comprar una a la pastisseria Pedreny.....sóc de Barcelona i no l'havia...