Pastis d'ensaïmades

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

8 racions

Elaboració

Calenteu la llet.
Bateu els ous en un bol i afegiu-hi la ratlladura de llimona.
Barregeu la crema d'ous amb la llet i les ensaïmades trossejades.
Unteu amb margarina un motlle de 22 cm de parets altes.
Aboqueu-hi la preparació i poseu-lo al forn ja calent a 180ºC durant 30 minuts.
Desmotlleu-lo damunt d'una safata i quan estigui fred empolseu-lo amb canyella en pols.

45min

Notes

les ensaimades son d'aquelles que venen en el super que els paquets porten 6 unitats


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se