Pastis d'ensaïmades
Categoria:
Tipus de plat: Pastís
Recepta per forn
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1/2 litre de llet
- 5 ensaïmades
- 4 ous
- 50 g de sucre
- Ratlladura de llimona
- Canyella en pols
Elaboració
Calenteu la llet.
Bateu els ous en un bol i afegiu-hi la ratlladura de llimona.
Barregeu la crema d'ous amb la llet i les ensaïmades trossejades.
Unteu amb margarina un motlle de 22 cm de parets altes.
Aboqueu-hi la preparació i poseu-lo al forn ja calent a 180ºC durant 30 minuts.
Desmotlleu-lo damunt d'una safata i quan estigui fred empolseu-lo amb canyella en pols.
Notes
les ensaimades son d'aquelles que venen en el super que els paquets porten 6 unitats
Comparteix aquesta recepta: