Pastis d'ensaïmades

Ingredients

  • 1/2 litre de llet
  • 5 ensaïmades
  • 4 ous
  • 50 g de sucre
  • Ratlladura de llimona
  • Canyella en pols

8 racions

Elaboració

Calenteu la llet.
Bateu els ous en un bol i afegiu-hi la ratlladura de llimona.
Barregeu la crema d'ous amb la llet i les ensaïmades trossejades.
Unteu amb margarina un motlle de 22 cm de parets altes.
Aboqueu-hi la preparació i poseu-lo al forn ja calent a 180ºC durant 30 minuts.
Desmotlleu-lo damunt d'una safata i quan estigui fred empolseu-lo amb canyella en pols.

45min

Notes

les ensaimades son d'aquelles que venen en el super que els paquets porten 6 unitats


Recepta de cuina de Pastis d'ensaïmades
per Joan R. Carbonell

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2238 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:

1 comentaris:

Joan R. Carbonell diu:
les ensaimades son de les que venen en el super els paquet en porta 6

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: