Pastis d'ensaïmades
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Pastís
Recepta per forn
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1/2 litre de llet
- 5 ensaïmades
- 4 ous
- 50 g de sucre
- Ratlladura de llimona
- Canyella en pols
8 racions
Elaboració
Calenteu la llet.
Bateu els ous en un bol i afegiu-hi la ratlladura de llimona.
Barregeu la crema d'ous amb la llet i les ensaïmades trossejades.
Unteu amb margarina un motlle de 22 cm de parets altes.
Aboqueu-hi la preparació i poseu-lo al forn ja calent a 180ºC durant 30 minuts.
Desmotlleu-lo damunt d'una safata i quan estigui fred empolseu-lo amb canyella en pols.
45min
Notes
les ensaimades son d'aquelles que venen en el super que els paquets porten 6 unitats
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2414 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Pero al mejor gusta lo falta suquet.
HOLA JORDI, JO TAMBE LA FAIG IGUAL, PERO PER SOBRE BATU UNA MICA LES CLARES I DESPRES I POSO EL ROVELL AIXI DONA MES COLOR DE...
Son canyes de riu
Hola Sra Fernanda, com ja dic a les notes de la recepta els suc no es posa al flam, s pot veure en un got una abraçada joan
els bolets reservats també han de estar cuits.