Amanida de pernil i formatge

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Barreja tots els ingredients per la salsa de mostassa , assaona amb sal i pebre i reserva
Talla el pernil a tires, i el formatge amb forma de palets.
Talla la ceba en tires fines.
Treu les llavors de la poma i talla en talls fins.
Talla longitudinalment el cogombre, treu les llavors i talla en tires.
Treu les llavors dels tomàquets i talla en trossos petits.
Pela i pica l'ou.
Posa tots els ingredients de l'amanida en un bol i barreja amb la salsa de mostassa.
Abans de servir, deixa reposar l'amanida a la nevera .

Notes

Aquesta es la clàssica amanida de salsitxa (Servelat) i formatge, un cop modificada lleugerament. En lloc de salsitxa aquí s'utilitza pernil de york
Es ideal per portar a l'oficina o per a un pícnic.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se