Amanida de verdures i macarrons prims

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Cou els macarrons en aigua amb sal fins que estiguin al dente.
Escórrer, esbandir i reservar.
Tallar per la meitat el cogombre i treure les llavors.
Tallar el cogombre, xampinyons, cebes i raves a rodanxes.
Tallar el pebrot a la meitat, i tallar a daus.
Ratlla ben fina la pell de la llimona, i exprem el suc
Barreja el vinagre, l'oli, la mostassa, el suc i la ratlladura de llimona.
Assaona amb sal i pebre.
Bareja els macarrons amb les verdures i la salsa
Coloca en un bol i serveix.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se