Tonyina en escabetx

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Elaboració

Salar i enfarinar els talls de tonyina, fregiu-los lleugerament en oli, han de quedar una mica cruets.
Paral·lelament, en una cassola tirem uns bons grans de pebre, alls, llorer, farigola, pebre vermell (atenció que no es cremi), vi blanc, vinagre i un vaset d’aigua, fins que arrenqui el bull del suc. La tonyina s’acaba de coure en el mateix recipient. Es guarda en fred a la nevera per menjar-lo, demà, demà passat o l'altre.

30min

Notes

Recepta de Fermi Puig


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se