Flam d'estiu

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Prepareu el puré amb l'aigua i la llet una mica calenta, la mantega i un polsim de sal.
Afegiu-hi les salsitxes i els cogombres tallats petits, la pinya a trossets i la maionesa de 4 a 6 cullerades, doncs tot depent de si la pinya té molta aigua. Barregeu-ho tot bé.
Aboqueu-ho en un motlle de cake o rodó, untat amb oli i deixeu-ho a la nevera unes 2 hores.
Traieu-lo del motlle i adorneu-lo amb les fulles d'enciam tallat a juliana, els tomàquets a grills i les olives pel voltant.

45min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se