Flam d'estiu
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Estació: primavera
estiu
tardor
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 paquet de puré de patates de 115 g
- 6 salsitxes de Frankfurt petites
- 6 cogombres en vinagre
- 6 cullerades de maionesa
- 4 rodanxes de pinya
- 250 ml de llet
- 250 ml d'aigua
- 25 g de mantega
- Sal, oli
- 1 enciam
- 2 tomàquets vermells forts
- Olives negres (perles)
4 racions
Elaboració
Prepareu el puré amb l'aigua i la llet una mica calenta, la mantega i un polsim de sal.
Afegiu-hi les salsitxes i els cogombres tallats petits, la pinya a trossets i la maionesa de 4 a 6 cullerades, doncs tot depent de si la pinya té molta aigua. Barregeu-ho tot bé.
Aboqueu-ho en un motlle de cake o rodó, untat amb oli i deixeu-ho a la nevera unes 2 hores.
Traieu-lo del motlle i adorneu-lo amb les fulles d'enciam tallat a juliana, els tomàquets a grills i les olives pel voltant.
45min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2450 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.