Llenties estofades, amb xixorrites

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Primer de tot, deixem unes hores en remull, les llenties amb aigua.
Agafem les patates, les pelem, i les tallem a quadrets regulars, i les reservem, en aigua.
En una cassola una mica fonda, amb un raig d'oli d'oliva, fregim la ceba picolada, el llorer, i les xixorrites. A continuación, omplim la cassola, amb dos litres de brou de pollastre casolà, i fiquem les llenties a coure.
Quan les llenties són mig cuites, afegim les patates, corregim de sal, i deixem que vagi coent-se a foc moderat. Quan tot el conjunt, és gairebé cuit, en una paella amb un raig d'oli, fregim els alls laminats, els hi afegim una cullerada de pebre vermell, i abans no es cremi, ho afegim a la cassola juntament amb les llenties, i les patates. Deixem coure uns cinc minuts més, i ja ho tenim llest, per servir a taula.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se