Llenties estofades, amb xixorrites

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 500 grams, de llenties seques
  • Tres patates grosses, pelades
  • 200 grams, de xixorrites
  • Una ceba picolada
  • Tres alls, pelats
  • Dues fulles de llorer
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Brou de pollastre casolà (el trobareu a les meves receptes)
  • Una cullerada, de pebre vermell, dolç

4 racions

Elaboració

Primer de tot, deixem unes hores en remull, les llenties amb aigua.
Agafem les patates, les pelem, i les tallem a quadrets regulars, i les reservem, en aigua.
En una cassola una mica fonda, amb un raig d'oli d'oliva, fregim la ceba picolada, el llorer, i les xixorrites. A continuación, omplim la cassola, amb dos litres de brou de pollastre casolà, i fiquem les llenties a coure.
Quan les llenties són mig cuites, afegim les patates, corregim de sal, i deixem que vagi coent-se a foc moderat. Quan tot el conjunt, és gairebé cuit, en una paella amb un raig d'oli, fregim els alls laminats, els hi afegim una cullerada de pebre vermell, i abans no es cremi, ho afegim a la cassola juntament amb les llenties, i les patates. Deixem coure uns cinc minuts més, i ja ho tenim llest, per servir a taula.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

847 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!