Broquetes de gall d'indi amb llagostins i xampinyons

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Vuit pals de broqueta

Elaboració

Primer de tot, netegem els xampinyons, els hi tallem el peduncle, i els saltem en una paella amb oli, salpebrats. Quan són mig cuits, els reservem.
Seguidament, pelem els llagostins, i els reservem.
A continuació, muntarem les broquetes de la següent manera: primer clavem un tròs de gall d'indi, després un llagosti,( per la part plana), a continuació un xampinyó a lo llarg, seguidament un altre tros de gall d'indi, un llagostí, i acabarem la broqueta, amb un xampinyó. Quan ja les tenim muntades, les salpebrem, i les coem a la planxa, o bé a la graella, amb un raig d'oli d'oliva.
Quan ja són cuites, les servim acompanyades d'una salsera amb la salsa agredolça d'albercoc.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se