Broquetes de gall d'indi amb llagostins i xampinyons
Categoria:
Tipus de plat: Broqueta
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Quatre pits de gall d'indi, tallats a quadres, regulars
- Setze llagostins del nº3, pelats
- Setze xampinyons de mida mitjana
- Sal
- Pebre negre en pols
- Oli d'oliva
- Salsa agredolça d'albercoc( està en les meves receptes)
Utensilis
Vuit pals de broqueta
Elaboració
Primer de tot, netegem els xampinyons, els hi tallem el peduncle, i els saltem en una paella amb oli, salpebrats. Quan són mig cuits, els reservem.
Seguidament, pelem els llagostins, i els reservem.
A continuació, muntarem les broquetes de la següent manera: primer clavem un tròs de gall d'indi, després un llagosti,( per la part plana), a continuació un xampinyó a lo llarg, seguidament un altre tros de gall d'indi, un llagostí, i acabarem la broqueta, amb un xampinyó. Quan ja les tenim muntades, les salpebrem, i les coem a la planxa, o bé a la graella, amb un raig d'oli d'oliva.
Quan ja són cuites, les servim acompanyades d'una salsera amb la salsa agredolça d'albercoc.
Comparteix aquesta recepta: