Broquetes de gall d'indi amb llagostins i xampinyons

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Quatre pits de gall d'indi, tallats a quadres, regulars
  • Setze llagostins del nº3, pelats
  • Setze xampinyons de mida mitjana
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Oli d'oliva
  • Salsa agredolça d'albercoc( està en les meves receptes)

4 racions

Utensilis

Vuit pals de broqueta

Elaboració

Primer de tot, netegem els xampinyons, els hi tallem el peduncle, i els saltem en una paella amb oli, salpebrats. Quan són mig cuits, els reservem.
Seguidament, pelem els llagostins, i els reservem.
A continuació, muntarem les broquetes de la següent manera: primer clavem un tròs de gall d'indi, després un llagosti,( per la part plana), a continuació un xampinyó a lo llarg, seguidament un altre tros de gall d'indi, un llagostí, i acabarem la broqueta, amb un xampinyó. Quan ja les tenim muntades, les salpebrem, i les coem a la planxa, o bé a la graella, amb un raig d'oli d'oliva.
Quan ja són cuites, les servim acompanyades d'una salsera amb la salsa agredolça d'albercoc.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

537 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Quim Lleonart diu:
Amic Joan C, com pots veure, ja et faig companyia en el " club" de les 500 receptes, esperem que més gent s'apunti, i poguem ser uns quants més. Rep una abraçada. Quim Lleonart.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: