Broquetes de gall d'indi amb llagostins i xampinyons
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Broqueta
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Quatre pits de gall d'indi, tallats a quadres, regulars
- Setze llagostins del nº3, pelats
- Setze xampinyons de mida mitjana
- Sal
- Pebre negre en pols
- Oli d'oliva
- Salsa agredolça d'albercoc( està en les meves receptes)
4 racions
Utensilis
Vuit pals de broqueta
Elaboració
Primer de tot, netegem els xampinyons, els hi tallem el peduncle, i els saltem en una paella amb oli, salpebrats. Quan són mig cuits, els reservem.
Seguidament, pelem els llagostins, i els reservem.
A continuació, muntarem les broquetes de la següent manera: primer clavem un tròs de gall d'indi, després un llagosti,( per la part plana), a continuació un xampinyó a lo llarg, seguidament un altre tros de gall d'indi, un llagostí, i acabarem la broqueta, amb un xampinyó. Quan ja les tenim muntades, les salpebrem, i les coem a la planxa, o bé a la graella, amb un raig d'oli d'oliva.
Quan ja són cuites, les servim acompanyades d'una salsera amb la salsa agredolça d'albercoc.
40min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1022 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.