Cordon Bleu de Patata

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Prepara el puré de patata, seguin les instruccions del fabricant, assaona amb sal, pebre i nou moscada i barreja.
Estira el puré de patata sobre una superfície enfarinada i talla en 8 rectangles.
Sobre 4 rectangles col•loca un tall de pernil i un de formatge, col•loca a sobre, un altre rectangle de puré i premsa fermament en les vores,
Passa cada rectangle per farina, ou i pa ratllat
Fregeix en oli calent fins que quedin amb un bonic color daurat.
Serveix de seguida


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se