Cordon Bleu de Patata

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 bossa de puré de patata (aprox. uns 750 grams)
  • 4 rodanxes de formatge Gouda
  • 4 talls de pernil cuit
  • Sal i pebre
  • Nou moscada
  • Oli, per fregir
  • 50 g de pa ratllat
  • Farina

4 racions

Elaboració

Prepara el puré de patata, seguin les instruccions del fabricant, assaona amb sal, pebre i nou moscada i barreja.
Estira el puré de patata sobre una superfície enfarinada i talla en 8 rectangles.
Sobre 4 rectangles col•loca un tall de pernil i un de formatge, col•loca a sobre, un altre rectangle de puré i premsa fermament en les vores,
Passa cada rectangle per farina, ou i pa ratllat
Fregeix en oli calent fins que quedin amb un bonic color daurat.
Serveix de seguida


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

764 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: