Canelons de verdures amb pernil

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Bull totes les verdures i les patates, deixa refredar i picalas molt petites.
En una cassola amb oli, fregeix a foc lent els tomàquets sense pell.
Un cop fregits, sala i afegeix les verdures, les patates, el pernil i els ous, deixa refredar.
Prepara la gelatina i quan sigui freda, afegeix la resta dels ingredients.
Farcir els canelons.
Aquests canelons se serveixen freds i coberts d'una salsa de xampinyons ben calenta.

Salsa de xampinyons:

250 grams de xampinyons nets i picats ben petits
½ litre de llet
40 grams de mantega
30 grams de farina
2 rovells d'ou dur
nou moscada
Sal i pebre
En una cassola de fons gruixut fon la mantega, incorpora la farina, els xampinyons i els rovells, barrejant tot molt bé
Afegeix la nou moscada, la sal i el pebre, afegeix després la llet, batent amb energia fins a aconseguir una salsa consistent


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se