Canelons de verdures amb pernil

Ingredients

  • 18 plaques de canelons
  • 300 grams de pernil dolç picat
  • 120 grams de mongetes verdes
  • 200 grams de pèsols
  • 3 patates petites
  • 2 pastanagues
  • 1 branca d'api
  • 4 carxofes
  • 1 remolatxa
  • 2 tomàquets
  • 1 enciam picat molt fi
  • 2 ous durs
  • 1 placa de gelatina
  • Oli i sal

4 racions

Elaboració

Bull totes les verdures i les patates, deixa refredar i picalas molt petites.
En una cassola amb oli, fregeix a foc lent els tomàquets sense pell.
Un cop fregits, sala i afegeix les verdures, les patates, el pernil i els ous, deixa refredar.
Prepara la gelatina i quan sigui freda, afegeix la resta dels ingredients.
Farcir els canelons.
Aquests canelons se serveixen freds i coberts d'una salsa de xampinyons ben calenta.

Salsa de xampinyons:

250 grams de xampinyons nets i picats ben petits
½ litre de llet
40 grams de mantega
30 grams de farina
2 rovells d'ou dur
nou moscada
Sal i pebre
En una cassola de fons gruixut fon la mantega, incorpora la farina, els xampinyons i els rovells, barrejant tot molt bé
Afegeix la nou moscada, la sal i el pebre, afegeix després la llet, batent amb energia fins a aconseguir una salsa consistent


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

810 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: