Potatge de cigrons amb espinacs i bacallà

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Utensilis

Una batedora elèctrica
Una sopera de porcellana

Elaboració

Primer de tot, posem els cigrons en remull, amb una mica de bicarbonat, la nit anterior.
A part, posem el bacallà a dessalar, tot cambiant l'aigua tres vegades.
En el moment de coure els cigrons, fiquem una olla fonda amb: l'aigua, el llorer, l'api i la ceba, a foc mitjà. Quan l'aigua arrenca el bull, afegim els cigrons ben escorreguts a raig d'aixeta. Tapem l'olla, fins que els cigrons són cuits. Els escorrem, i reservem el brou colat. En una cassola fonda, fregim els porros ben picolats, amb oli d'oliva. Quan són daurats, afegim: el brou, i els espinacs picolats, amb l'ajud d'un ganivet.
Seguidament, afegim els cigrons i el bacallà picolat.
Tot seguit, farem una picada amb la batedora elèctrica, amb: les ametlles, el pa fregit, dos alls pelats, el julivert, una culleradeta de pebre vermell, i una mica de brou dels cigrons.
Tot seguit, afegim la picada, corregim de sal, i deixem que s'acabi de coure tot plegat, uns deu minuts més, i ja ho podrem treure a taula, en una sopera de porcellana ben bonica.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se